Cadoul meu de Mos Nicolae


Pentru mine anul ăsta Moş Nicolae s-a numit Balin Feri şi mi-a adus minunata antologie SRSFF de pe anul 2009 în care, cu bucurie spun, chiar el a debutat pe hârtie. Pentru Feri, anul 2009 cred că a fost un an frumos. Debutul pe hârtie cât şi locul 2 la concursul de proza scurtă  SF organizat de Helion sunt două dintre cele mai importante realizări ale lui pe plan literar. Personal sunt convins că drumul lui Feri e unul mult mai lung şi că va fi încununat cu şi mai multe succese. Pot spune că sunt mândru să-l cunosc pe Feri şi că succesul lui mi-a dat un nou imbold, să încerc să mă ţin aproape, în urma lui. Felicitări din inima prietene, atât pentru apariţia în antologie cât şi pentru locul 2 la concursul de la Helion.

Pentru cei interesaţi de antologia “Alte ţărmuri”  voi vorbi după ce parcurg toate textele, însă de pe acum, în prisma numelor care apar în cuprins recomand achiziţionarea fără întârziere. Sunt convins că deşi e la prima ediţie dintr-o colecţie ce va apărea anual, numită “Colecţia Survol” antologia SRSFF va deveni una de referinţă pentru sefeul românesc.  Puteţi face comenzi de pe site-ul Societăţii, adică de aici.

Advertisements

10 thoughts on “Cadoul meu de Mos Nicolae

 1. SSi io ssi io – multumeeeeesc, nenea Fellii!! 😛
  Sincerele mele felicitări și mult succes pe mai departe, care „departe” nu îndepărtat să fie dar presărat tot cu cîte-o „brio(șă)” lansare de carte!!
  Nu știi cît de mută de beată încîntare sunt de aseară, cînd mi-am aflat moșul, singurul pt mine, anul ăsta. Fără el, prima dată-n viață se-ntîmpla să nu mai fi fost copilul ce devin mereu în astfel de clipe, atît de prețuite de mine și oferite fără excepție, pînă acum, de șosetele pastelat colorate, plușurile, acadelele, joarda și nelipsitele portocale, asigurate de un moș căruia anul acesta se pare că i-ai luat locul tu, dragă Feri. Pe cît de neașteptat, pe atît de neprețuit este moșul tău, căci „Nu există decît o ratare: a nu mai fi copil” – E.Cioran.
  Sănătate!

  Like

 2. @ Dario, mulţumesc atât pentru urări, cât şi pentru prietenia ta. Sper că- în curând- voi putea fi de faţă la debutul tău pe hârtie. Baftă!
  @ Eufemisme Mulţumesc! Sper să fie o lectură plăcută. Dacă ştiam că voi ajunge unicul moş…mi-aş fi lăsat barbă, o vopseam în alb şi mă îmbrăcam în roşu. Bucuria voastră mi-ar fi fost răsplată…

  Like

 3. Iar am ratat intilnirea cu tine! 🙂 Ai promis ca vii la tirg si nu ai venit!
  Poate ca Mos Nicolae iti va aduce la anul si o poveste pe hirtie ca Feri! Doamne ajuta!

  Like

 4. @voicunike n-as zice ca am promis… am avut in plan dar lucrurile s-au schimbat in ultima clipa. stai linistit, o sa ne intalnim in cele din urma. Poate ca mos nicolae va aduce la anul o carte de mine. asta cat de bine suna?:)

  Like

 5. @Feri dacă te deghizai așa, te trăgeam de barbă, făceai febră musculară că trebuia să mă hîțîi pe ghenunchi și probabil te luam acasă și te sechestram 😀 No, moșule, 3 probe de divorț mari și late ca răsplată, pe lîngă bucuria copiilor 😀 Sănătate!
  P.S: Nu e nevoie să faci atîtea sacrificii ca să obții bucuria noastră. E Misiune îndeplinită! 😉
  Aaaa, da! Am fost puțin dezamăgită cînd am mușcat din carte și mi-am dat seama că nu e de cioco 😛

  Like

 6. Suna al dracului de bine! Chiar imi doresc din tot sufletul sa va vad publicati ca sa scrieti mai mult si mai bine decit bine!

  Like

 7. @ Eufemisme, soţia mea, pe nume Marry Cristmas :), nu se supără din cauza unor fetiţe hâţâite pe genunchi, cel mult mă avertizează că hâţâitul excesiv readuce în centrul atenţiei reumatismul şi nelipsitele dureri de genunchi, coate şi şolduri.
  Îmi pare rău că nu era din cioco, pentru aşa ceva trebuie sa tratezi cu Marian Coman, poate mai are un Testament de Cioco în stoc.
  @ Dario, dacă îţi doreşti cu adevărat se va întâmpla. De tine depinde pentru ca talentul îl ai, trebuie doar să munceşti.
  @ Voicunike promitem să încercăm!

  Like

 8. Aammnn, ce tratate nefericite trebuie să fac..nu-mi place nenea Coman că mi-a împuțit mintea cu manualele lui de jurna 😛 Lasă că tratez cu Dario.. el tre să fie moșul doi, pt asta-s prietenii, nu?! s-a făcut că ninge da cioco tot îmi dă că dacă nu îl mînc pe el 😀 No, hau!!

  Like

 9. Păi, tocmai de-aia, că cioc. nu se împarte (treaba cu fata..mm, discutabilă!), faci una mie, una ție și una la cofe..tara din mine, că-i haplea și aia 😀
  Da lasă că-ți aduc eu o cioco; eu împart oricui și ciocolata și fata altuia.. 😀 Și cu tine, zgîrcă mică ce-mi ești, nu mai împart niciun pufulete, nah! 😛 Aide bay!
  P.S: De cînd sunt ade? Poate vrei să fii și tu..numele de fam, știi tu! 😉

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.